Nog 2 nachtjes

Bijna weg, heb er ook wel erg veel zin in. Vandaag nog even naar de tandarts geweest: slechts 1 gaatje. Ik lag er als een breedbekkikker met een grote grijns op m'n gezicht, want ik zat de pijnlijke zenuw weg te denken en was dus al in India. Straks naar de kapper, daar kan ik ook zo heerlijk wegdromen en dan vanavond nog even de laatste instructies over wat te doen bij kortsluiting, hoe te mailen, hoe lampjes te vervangen en hoe de waterleiding aan/af te sluiten etc in een dokkie zetten, zodat Hanneke de komende 7 weken niet zonder tv/radio/mail/licht/water door hoeft te komen. Dat er één van ons ontbering moet lijden is al erg genoeg. Morgen laatste vaccinaties, nog even wat laatste dingen regelen, even bij Wiske, m'n schoonmoeder langs en dan wachten tot vrijdagochtend de trein komt. Oja, en koffer pakken. Voordat de trein komt.
Zo, ben net terug van de kapper, ook even met Hanneke een biefstukje wezen eten hier in het Ierse Hotel in Zuidhorn. Zal voorlopig een van m'n laatste geweest zijn. Was lekker, maar besef nu dat ik zo'n laatste stukje rundvlees veel geconcentreerder had moeten eten. Twee keer kauwen in plaats van direct doorslikken bijvoorbeeld. Verder nog bezig met allerlei dingen te regelen en nog een paar laatste handjes drop naar binnen te persen. India komt nu wel erg dicht bij besef ik nu.
Heb geloof ik voor het eerst in m'n leven het idee dat ik weet wat popelen betekent. Jammer dat ik er zoveel van verwacht, want dan kan het alleen maar tegen vallen. Is echt een Cruijffiaanse wijsheid geloof ik. Hmm, als ik deze laatste regel lees ben ik wel een gelovig typetje. Hoop dat ik na India wat meer dingen zeker weet.
Ok, tot lezens.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer