9 en 10 feb 2010 in Panaji (Goa)

Hallo,
Gisteren een dagje over geslagen met schrijven. Er was niet veel gebeurd en wat er toen gebeurd is, is nu nog steeds gebeurd.
Gistermorgen is een van de Duitsers, Tom, vertrokken. Hij had zich verslapen en ik heb de deur om half zes maar open gedaan voor de chauffeur (we hebben meestal dezelfde, Mr Sandeep) en Tom z'n bed uit geschopt. Ik had wel medelijden met Tom, want ik heb al geschreven over de rijstijl van Mr Sandeep, en nu hadden ze echt haast...
Goed, ik heb meteen de kamer ingepikt en ingericht. Fotootje van Hanneke staat op het nachtkastje/bureautje en m'n kleren liggen in de kast. Deze kamer heeft wat betere indeling, balkonnetje en eigen wc/badkamer. Gistermorgen ook het moederzwijn gezien. Best wel groot, maar gelukkig geen slagtanden. M'n vader zou gelijk weer van de zwijnenjacht gedroomd hebben.'s-Middags lekker gegeten: garnalen op z’n suchuaans en naan brood. Zat wel veel knoflook in. Gevolg was dat Vinaj, m'n Oracle-sensei, steeds onduidelijker ging praten. En ik steeds meer slaap kreeg. En ik was al vroeg opgestaan, dus ik had het erg zwaar 's-middags. Gisteravond beetje duf bezig geweest, Gerard gesproken via Skype, dat gaat trouwens, afgezien van een beetje vertraging, best wel goed.
Vanmorgen weer zo idioot vroeg wakker. Ik lijk wel ziek, vrijwillig zo vroeg opstaan is niets voor mij, zeker niet als ik niets mankeer. Heb m'n cursusboeken er maar bij gepakt, maar dat hielp ook niet, ik bleef wakker. Vanmorgen wat fotootjes gemaakt op weg naar school. Is ca 400 meter, dus van dat wandelingetje val je ook niet af. Van het eten van Sanjee, de kok, ook niet, maar dat had ik al geschreven geloof ik. Hij vermoordt me levend met dat lekkere koken. Massamoordenaar zelfs, want iedereen heeft er last van. Maar goed, vanmorgen wat foto's gemaakt en ik zet er hier wat neer, zodat je een beetje indruk krijgt van hoe het hier is.

Zo lopen we 's-morgens naar school.  Voorop Oliver, uit Rwanda, met Michel de Zwitser, hiervoor Michael uit Kansas.


Landscape Pinto Park, het complex waar ook mijn flat deel van uitmaakt. In het witte hokje zit onze guard, want wij zijn natuurlijk ook belangrijk.


Dit lekkere ding kom ik 's-morgens altijd tegen.


Uitzicht uit het gebouw waar Koenig Solutions in gevestigd is. Op de achtergrond is het Landscap Pinto Park zichtbaar.


Miss Piggy en Pino


Schweine! Maar ze zwijnen wel, want ze worden schoon gepikt door de vogels.


Dit zie je als je bij Koenig de deur uit wandelt.


Prioriteiten! Hier weten ze wat echt belangrijk is, gezien de schotelantenne


Het kanaal


Nogmaals het Landscape Pinto Park


Mijn balkon

Dit is mijn uitzicht: zwembad
Lijkt toch echt niet zo beroerd,
maar of het water zuiver is betwijfel ik.


Nog meer uit zicht.


Royal Enfield Bullet, in Nederland haast niet te vinden, bijhalve bij Jaap in de schuur. Hier zie je ze bij bosjes, maar deze is wel erg mooi!


Zonsondergang aan de Mandovi River. In de verte ligt Fort Reis Magos, daarachter, niet zichtbaar, Fort Aguada.


Nog meer zonsondergang


Indiër die de koe uit laat.


Ook zo'n heilg dier wil van de zonsondergang genieten.


Rawhide! Indian style. Volgens mij heb ik 'm horen vloeken toe de koe 'm smeerde!


Zon is nog steeds niet onder, maar al wel op de goede weg.

Tot de volgende keer!
Edwin

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer