20100326: Edje olé

26 maart Dehradun, Jippie, ik heb het gehaald! Ondanks de slechte nacht en het gammele lijf, heb ik 93% gehaald.  Dat ik tijdens het examen in slaap ben gevallen neem ik op de koop toe. (Hoezo geen examenspanning?)
94, 98, 98 en 93 procent, daar kan je wel mee thuis komen, en dat is precies wat ik nu ga doen.
Deze zag ik echt niet zitten. Ik was er gloeiend bij deze keer en dan wel heel letterlijk. Voelde me koortsig, ziek, duf, maar vreemd genoeg heb ik daar nu eventjes geen last van.
Zit in m'n eentje in zo'n kamertje even na te genieten, met tranen in m'n ogen. O, ook op m'n wangen. Maar goed, een man mag niet huilen van Jacques Herb geloof ik, dus dat doe ik dan ook maar niet. Maar ben wel opgelucht!
Zo, nu de koffers pakken, (heb alle boeken en een stapel kleren hier op school ingeleverd, die gaan per aparte post, is veel goedkoper dan overgewicht betalen).
Hoop dat alles een beetje past en dat ik nog even wat voor Hanneke kan kopen, want tot nu toe ben ik dáár nog niet in geslaagd.
Ok, ik kom eraan!
Edwin

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer