20100322 Oracle Developer OCA

20100322: Dehradun, na het tweede examen.
Shit, had één vraag fout. Score van 98%, is wel genoeg om te slagen, maar voor de streber die ik geworden ben, is dat natuurlijk lang niet genoeg, die had de volle 100% willen hebben.
Maar de oude Edwin staat ruimschoots verbaasd van z'n eigen prestaties. Had er gisteren, nadat ik nog even op de markt was geweest, een hard hoofd in, zelfs gisteravond toen ik Hanneke belde was ik lang niet overtuigd, maar vanmorgen, toen ik op tijd opstond om nog een proefexamen te maken, kreeg ik al wat meer vertrouwen in een goede afloop.
Goed, vanaf vandaag mag ik me dus gecertificeerd Oracle Developer OCA noemen, het eerste doel is bereikt. Misschien dat ik ooit, in Nederland, ook nog voor de certificaten Forms of Advanced PL/SQL ga.
Woensdag het eerste deel van de DBA-cursus en that's different cook.

Overdag ben ik gewoon op de cursuslocatie, goede plek om te studeren denk ik.
Heb ondertussen, nu ik klaar ben met het eerste examen en toch geen cursus heb, wat foto's bij de laatste twee verhalen geplaatst.

Groetjes, tot een andere keer
Edwin
Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer